Как да избираме козметика


Живеем в интересни времена, в които информацията, било то достоверна или не, е на един клик разстояние. Казват, че е наша вината, ако не сме информирани по дадена тема, при положение, че има толкова много източници на знание, но дали всички те са коректни и можем да им имаме доверие? Спокойно е да отговорим с „не“. Ето защо смятам, че книгата на Надя Йорданова е не просто информативно, но и задължително четиво за всички, които не знаят как да подберат козметиката си и разчитат на рекламни послания или препоръки от приятели. Още с първите страници „Как да избираме козметика“ ме грабна и ме впечатли, а четенето се случваше с маркер в ръка, все едно се подготвям за изпит в университета и подчертавам най-важното, което трябва да запомня. Това е първата книга, която не е художествена литература и която ще прочета отново със сигурност!

Трябва да призная, че подробното описание на съставките ме накара да се почувствам като загубена в превода, но знам, че винаги мога да потърся нужната информация, без да се налага да я запаметявам. За сметка на това първата глава е написана на толкова разбираем, но категоричен език, че ми се иска да няма човек, който да не я е прочел. В нея ще разберете как козметичната индустрия влияе върху решенията ви за покупка, а във втора и трета глава ще научите повече, отново на много разбираем език, за кожата, видовете кожа, особености, грижа и ще получите ценни съвети и препоръки. Всъщност в цялата книга няма страница, която да не е важна, любопитна и информативна, така че мога да поздравя авторката за прекрасно свършената работа, а именно: книгата да е полезна.

Надя Йорданова. Снимка: Facebook група Инфармацки

Препоръчвам я на всеки: на жени, които искат да инвестират бюджета си за козметика в продукти, които наистина ще допринесат за това кожата им да се чувства по-добре, както и на мъжете, които с повърхностното си отношение към козметичните продукти често правят грешки при поддържането на кожата си. В книгата няма конкретни препратки към марки и продукти, което е страхотно от една страна, но от друга – сигурна съм, че точно препоръки от Надя Йорданова е нещото, което ще искате да прочетете, докато напредвате с всяка страница на „Как да избираме козметика„. Това може да се случи на нейния блог Инфармация, както и във Facebook групата Инфармацки, където с много разбиране и приятелски тон участниците споделят своите впечатления и търсят съвети за конкретни марки и техните доказани качества.

Девора

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: