Мукс отвръща на удара


motove2Един от най-милите празници в годината настъпи и ако още не сте решили с какво да изненадате своето дете, нека това да бъде едно приключение! Дали ще е истинско, или в измисления свят на приказките – решете сами. Днес обаче мислим да ви подскажем, че мотовете на Радостина Николова отново са тук и ако има нещо, което не им е чуждо (освен попръцкването), то това са именно приключенията! 

Ако не знаете що за същества са това мотовете, може да се запознаете с тях в една от по-старите ни публикации, когато си говорехме за Мукс и неговата сговорна дружина от сладки мотчета.

Във втората част, озаглавена „Мукс отвръща на удара„, ни предстои да се срещнем с един не толкова пухкав, мил и симпатичен клон от родословното дърво на мотовете, а именно – моДовете. Една единствена буквичка в името, а каква разлика!

10325671_297578913730229_170867070318186335_n

Та модовете са всичко лошо, което може да си представите – злобни, глупави и адски миризливи. Мразят всичко шарено, весело и с приятен аромат, затова когато добрите герои разбират за пъкления им план да направят Мотилия едно страшно и безцветно място, веднага измислят най-пъстрия начин да спасят както себе си, така и своите приятелчета – децата. Да, ама нищо не е толкова лесно, колкото си мислим ние!

Разказът е изпълнен със страхотните илюстрации на Мелина-Елина Бондикова, а приключенията ще се харесат на всяко детенце, защото са простичко описани, така че да се впишат в разбиранията на децата, които мислят в контрастите добро-лошо, любов-омраза. И като стана дума за любов, накрая ще има една много щастлива принцеса и един много щастлив Мукс, но това да си остане между нас. 😉

Още за света на мотовете – тук!

Девора

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: