Свали безплатно автобиографията на Рудолф Шенкер от Scorpions!


Интересна новина за феновете на рока! Най-якото българско издателство за биографии на музиканти „Махалото“ обяви днес, че пуска за свободно сваляне автобиографичната книга на Рудолф Шенкер в съавторство с германския писател Ларс Аменд „Rock Your Life“.

Книгата, за която ви разказахме в „Библиотеката“, излезе на български в края на 2010 г., като това е първият й превод  с предговор от Паулу Коелю. След възторжения прием на публиката и феновете, както и положителните отзиви в медиите, заглавието бързо се изкачи на върха на класациите по продажби. Освен великолепна музикална биография  е и сред трите най-препоръчвани книги за самопомощ.

 Рудолф Шенкер, също като автора на предговора на неговата автобиография Паулу Коелю, вярва, че благодарение на възможността да се изтегли негова книга безплатно, хората имат свобода на избора. „Мечтата на всеки автор, когато започне да пише, е да достигне до максимален брой читатели” – казват те, а  нашите приятели от „Махалото” с удоволствие се заемат да помогнат за това.

Можете да изтеглите „Rock Your Life“ в сайта на „Махалото“  ТУК.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: