Измисли продължение на книга – конкурс на „Сиела“


Нашите приятели от „Сиела“ организират интересен конкурс, в който могат да се включат всички любители на приключенските романи. Става въпрос за книгата „Островът“ на Александър Секулов, която излезе на пазара в понеделник. За написването на продължение на романа авторът и  „Сиела” се обръщат  с писмо към читателите:

ЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО!        
Ако са ти харесали героите на тази книга, ако ти се струва, че вече ги познаваш мноооого добре, ако си преживял или можеш да измислиш място и приключения, в които да попаднат следващото лято, то седни и пиши на адрес znamkakvostepraviat@abv.bgИмето на победителя ще бъде върху корицата на следващата книга, разказваща приключенията на тези момчета и момичета. А може да се появят и нови герои, свободата да измисляш е твое лично право. Не го забравяй!”

Конкурсът стартира с излизането на книгата на 07 февруари 2011 г. и ще продължи до 07 юли 2011 г.  Голямата награда за победителя е тридневна екскурзия в Гърция през есента на 2011 г., предоставена от ALL SEASONS TRAVEL AGENCY.

Ето и малко информация за „Островът“:

 Разказът отвежда на малък варовиков остров в края на Егея, където три деца  плуват сред безвремието като щастливи риби. Съдбата ги изправя срещу  други конквистадори на лятото. Битката е за каменно парче земя сред морето, но и за сърцето на кралица с присмехулни очи. Всеки е сам срещу всички, а всички – заедно в бурята. Докато не открият, че любовта е остров, на който се молиш да не те открият.
 
Книгата връща напълно забравен жанр в българската литература – романът за деца, доставящ удоволствие на читатели от всички възрасти. А и книгите за деца ги четат възрастните, за да спрат времето, е написал авторът.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: