Конкурс „Моята библиотека“


Днес, 18 ноември, „Библиотеката“ става на 1 година – добро начало за един блог, в който книгите и впечатленията от прочетеното си дават среща. А през декември нашите приятели от изд. „Колибри“ празнуват своята 20-та годишнина! Чудесен повод, за да организираме съвместен конкурс, посветен на нашата обща любов – хубавата книга.

Цените ли своите книги? Отнасяте ли се към тях като към приятели? А как ги съхранявате? Публикувайте във Фейсбук страницата на блога „Библиотеката“ снимка на своята библиотека, рафт с книги или дори отрупаното с непрочетени заглавия бюро и участвайте в конкурса „Моята библиотека„, организиран от блога „Библиотеката“ и изд. „Колибри“.

Тримата участници, чиито снимки съберат най-много гласове (“харесвания” на снимката), ще спечелят книга по избор от богатия каталог с художествена литература на издателство „Колибри“. А той е повече от любопитен с поредиците Европейска художествена проза, Модерна класика, Женска проза и други. Победителят с най-много гласове ще получи и талон за 30% отстъпка при пазаруване в книжарниците на „Колибри“.  Публикувайте вашите снимки в срок до 5 декември 2010 г. включително и вземете своя подарък!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: