Една година в „Библиотеката“!


Е, днес имаме повод за празник… Нашият блог с усещания за книги стана точно на една година! Една година в „Библиотеката“! Едва ли има смисъл да правим някакъв обзор или подробен разчет на изминалата година и на всички събития, свързани по някакъв начин с блога. Времето просто си тече и неусетно се изплъзва между пръстите ни. Замислихме блога с една едничка цел – да споделяме с повече хора нашите усещания и впечатления от прочетеното. По свой начин. Приятелски и лично. Засега се справяме и това е нашата най-голяма гордост.

Продължаваме да четем. Правим го въпреки неимоверно нарасналите ангажименти, свързани с работата и личния живот. Но все пак успяваме да си откраднем време за любимото хоби – независимо дали в обедната почивка, през уикендите или вечер, докато сънят се промъква и затваря клепачите ни. Това ни обогатява и допълва с нови и нови усещания, изостря сетивата ни и ни помага да се вглеждаме в значимите неща.

От известно време си сътрудничим с редица български издателства, следим новините около тях, предстоящите заглавия и инициативите им, за да представяме в по-пълен облик случващото се в света на четенето у нас. И понеже сме двама души с различни вкусове и интереси в литературата, то и каталогът с прочетени заглавия в „Библиотеката“ е така пъстър и многообразен.

Дано всеки от вас успява да намери нещо в нашия блог, което да го обогати и да усмихне; да научи нещо или да се запали по една или друга книга. Защото книгата е приятел и ние искрено вярваме в това. Разгръщаш я и попадаш в нейния свят – свят, който не можеш да конструираш сам, защото е дело на нечие уникално въображение. Ето това си заслужава!

Какво си пожелаваме за следващата една година? Да ви радваме с още интересни заглавия, да видим на българския пазар все повече качествена литература и да откриваме заедно скритите послания зад страниците. Бихме искали да задълбочим общуването си с нашите читатели, да разберем какво харесват те и какво ги вълнува. Затова и всякакви препоръки и мнения относно блога са добре дошли!

Това е от нас. Една година в нашата „Библиотека“. Продължавайте да четете!

Девора и Жоро

4 мнения за “Една година в „Библиотеката“!

  1. Извинете, но ще ви честитя официално след 21 години – сега само едно „добре се справяте и искаме още!“ 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: